TIETOSUOJA

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERIN PITÄJÄ

Kauneushoitola Nini´s 

Hämeenkatu 17,

11100 Riihimäki 

info@kauneushoitolaninis.fi

REKISTERIN NIMI

Kauneushoitola Nini´s asiakasrekisteri

REKISTERIN TARKOITUS

Kauneushoitola Nini´s kerää henkilötietoja myyjän ja asiakkaan välisen kaupankäynnin hoitamiseen. Rekisterin käyttötarkoitus on Kauneushoitola Nini´sin asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää lisäksi Kauneushoitola Nini´sin toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. 

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointitarkoituksiin ja pyytää poistamaan tietonsa järjestelmästämme ilmoittamalla siitä rekisterin pitäjälle.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY JA SÄILYTYS

Henkilötietoja käsitellään vastuullisesti lain ja asetusten sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Tietoja ei koskaan luovuteta kolmansille osapuolille, ellei asiakkaalta ole siihen erikseen pyydetty lupaa.

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina, ja vain määrätyt henkilöt pääsevät ne näkemään. Tietoihin pääsy edellyttää salasanan ja käyttäjätunnuksen antamista.

Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitus- ja maksuehdot koskevat Suomeen lähetettäviä tilauksia.

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n.

Maksutavat

Maksupalvelun välittäjänä toimii Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6)

https://www.checkout.fi/ehdot-...

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard -korteilla. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Toimitus

Toimitusaikamme varastossa oleville tuotteille on 2-7 arkipäivää maksutapahtumasta.

Varaamme oikeuden pidenpään toimitusaikaan, jos tilattu tuote on tilapäisesti loppu. Tällöin ilmoitamme asiakaalle, jolloin hän voi halutessaan peruuttaa kyseisen tuotteen tilauksen tai ottaa jälkitoimituksen.

Toimituskulut

Postipaketti 5,90€, kirje 2,00€ (toimitus vain kirjepostina, ei pakettiautomaattiin), voit myös noutaa pakettisi Lumosta, Hämeenkatu 17, 11100 Riihimäki 0€

Valitessasi noudon ilmoitamme sähköpostilla kun tilaus on noudettavissa.

Palauttaminen ja virheelliset lähetykset

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta. Ennen palautusta tilauksen vastaanottajan on tehtävä palautusilmoitus info@kauneushoitolaninis.fi. Palautus on tehtävä 14 vuorokauden sisällä palautusilmoituksesta. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tilaamansa tuotteet, maksaa hän itse palautuksesta koituvat kulut. Palautuksen saatuamme maksamme tuotteiden tilaussumman (postikulut vähennettynä) asiakkaan käyttämälle maksutavalle. Korvaamme ainoastaan virheettömät, avaamattomat ja käyttämättömät tuotteet.

Mikäli asiakas on todennut tilaamansa tuotteen virheelliseksi, toivomme mahdollisimman pikaista yhteydenottoa info@kauneushoitolaninis.fi

Muistathan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus. Mikäli paketti palautuu myyjälle, veloitamme uudelleenlähetyksestä uudet lähetyskulut sekä palautuksesta aiheutuneet kulut.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa meille virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa info@kauneushoitolaninis.fi. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin. 


Ostoskoriin käytetyt lahjakortit